Të përzgjedhura

Studime

1 Shkurt, 2023
Fajr Iqamah

12:00 am

PrayerFajrSunriseZuhrAsrMaghribIsha
Begins12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am
Iqamah12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am
1 Shkurt, 2023
Fajr Iqamah

12:00 am

Prayer Begins Iqamah
Fajr12:00 am 12:00 am
Sunrise12:00 am
Zuhr12:00 am 12:00 am
Asr12:00 am 12:00 am
Maghrib12:00 am 12:00 am
Isha12:00 am 12:00 am

Artikujt e fundit

Udhezimi Profetik

Histori

Ebu Hurejre (r.a)

Autor: Xhasim Mutawa Ebu Hurejre (r.a)  është një nga shokët e nderuar të Profetit Muhamed (a.s).  Emri i tij i vërtetë është Abdurrahman ibn Sakhr

Spirtualitet

Nga thesaret e Urtësive Ataije

“Ndoshta një mëkat që pasohet me nënshtrim e përulje është më i mirë se një adhurim që pasohet me fodullëk dhe mburrje.” Ibn Ata Al

Ftesa Islame

Këndi i fëmijëve

Kërmilli në buzë të pusit

Një pus është i thellë 11 – të metra. Në fund të pusit gjendet një kërmill. Gjatë ditës kërmilli ngjitet 6 – të metra, Kurse

Multimedia