Habitem me atë njeri?!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Habitem me atë të njeri që mbështetet tek Allahu dhe pastaj është i shqetësuar për të ardhmen e tij?!

Habitem me atë njeri që beson tek mëshira e Allahut dhe pastaj i humb shpresat nga rrugëdalja?!

Habitem me atë njeri që flet për urtësinë e Allahut dhe qorton Allahun për atë që ka caktuar të ndodhë?!

Habitem me atë njeri që beson në drejtësinë e Allahut dhe dyshon në përfundimin e keq të zullumqarëve?!

Habitem me atë njeri i cili është krijuar për të adhuruar Allahun e Allahu ia ka garantuar riskun, kurse ai e braktis adhurimin dhe e fiton riskun në rrugë të ndaluar?!

Habitem me atë njeri që ha nga mirësia e Allahut dhe nuk e falenderon Atë?!

Habitem me atë njeri që e njeh Allahun dhe nuk i kryen obligimet që ka ndaj Tij?!

Habitem me atë njeri që i ngre duart duke u lutur dhe akoma vazhdon të mëkatojë?!

Habitem me atë njeri që pretendon se e do Profetin (a.s.) dhe nuk e ndjek Sunetin e tij?!

Habitem me atë njeri që e lexon Kuranin dhe nuk i zbaton porositë e tij?!

Habitem me atë njeri që e di se shejtani është armiku i tij më i përbetuar dhe i ndjek hapat e tij?!

Habitem me atë njeri që e shikon dynjanë dhe përjetimin e saj mashtrues dhe ai ndihet i sigurtë e i qetë prej saj?!

Habitem me atë njeri që merr pjesë në varrimin e xhenazes dhe nuk merr mësim?!

Habitem me atë njeri që vdekja e pret dhe ai gëzohet dhe nuk është përgatitur për takimin me të?!

Habitem me atë njeri që beson në Ditën e Llogarisë dhe nuk punon për atë Ditë?!

Habitem me atë njeri që e di se Xhehenemi është i vërtetë dhe ai vazhdon akoma të qeshë?!

Habitem me atë njeri që e di se Xheneti është vendi i begative dhe nuk punon për ta fituar atë?!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

1 Shkurt, 2023
Fajr Iqamah

12:00 am

PrayerFajrSunriseZuhrAsrMaghribIsha
Begins12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am
Iqamah12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am
1 Shkurt, 2023
Fajr Iqamah

12:00 am

Prayer Begins Iqamah
Fajr12:00 am 12:00 am
Sunrise12:00 am
Zuhr12:00 am 12:00 am
Asr12:00 am 12:00 am
Maghrib12:00 am 12:00 am
Isha12:00 am 12:00 am

Artikujt e fundit