Figura dhe personalitete

Ibn Khalduni

Ibn Khalduni është figura më e rëndësishme në fushën e historisë dhe sociologjisë në historinë islame. Ai është një nga yjet

Lexo më shumë...

Lëngata në Rrugë

Kemi nderin dhe kënaqësinë t`ju njoftojmë se është publikuar libri me titullin “Lëngata në Rrugë”, i shkruar nga Sejjid Muhamed Nuh

Lexo më shumë...
[dailytable_horizontal]
[dailytable_vertical]

Artikujt e fundit