Fikh

Mbi lirinë fetare

Pyetje: Kemi informacion mbi faktin se Unioni Ndërkombëtar i Fikhut Islam e ka diskutuar çështjen e lirisë fetare dhe ndëshkimin e apostazisë

Lexo më shumë...

Islami dhe liria

Pyetje: Shumë njerëz pretendojnë, se evropianët dhe amerikanët janë ata, që paraprinë tek përhapja e principeve të lirisë midis njerëzve. Cili

Lexo më shumë...
1 Shkurt, 2023
Fajr Iqamah

12:00 am

PrayerFajrSunriseZuhrAsrMaghribIsha
Begins12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am
Iqamah12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am12:00 am
1 Shkurt, 2023
Fajr Iqamah

12:00 am

Prayer Begins Iqamah
Fajr12:00 am 12:00 am
Sunrise12:00 am
Zuhr12:00 am 12:00 am
Asr12:00 am 12:00 am
Maghrib12:00 am 12:00 am
Isha12:00 am 12:00 am

Artikujt e fundit