Fetva

Mbi lirinë fetare

Pyetje: Kemi informacion mbi faktin se Unioni Ndërkombëtar i Fikhut Islam e ka diskutuar çështjen e lirisë fetare dhe ndëshkimin e apostazisë

Lexo më shumë...

Islami dhe liria

Pyetje: Shumë njerëz pretendojnë, se evropianët dhe amerikanët janë ata, që paraprinë tek përhapja e principeve të lirisë midis njerëzve. Cili

Lexo më shumë...
[dailytable_horizontal]
[dailytable_vertical]

Artikujt e fundit