Urtësi

Qeni dhe ujku

Ujku, duke fajësuar qenin tha: – Kushëri, si i gjete qeniet njerëzore? * Qeni iu përgjigj: Kur e përçmojnë një të

Lexo më shumë...
[dailytable_horizontal]
[dailytable_vertical]

Artikujt e fundit