Argëtim dhe lojra

Ngjyra e kalit

Pyetje: Çfarë ngjyre ka kali i bardhë i Amirit? Përgjigja: Ngjyrë të bardhë. Pyetje: Po kali jeshil i Omerit? Përgjigja: Mos

Lexo më shumë...
[dailytable_horizontal]
[dailytable_vertical]

Artikujt e fundit