Artikuj për muajin Ramazan

Studime

Histori

Çështje Sociale

Vizion

Spiritualitet

Fetva

Aktualitet

Oraret e faljes

29/05/2017
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:05 05:0712:4516:4220:1021:59

Hadithe për Ramazanin

I Dërguari i Allahut ka thënë:

“Kush agjëron muajin e Ramazanit

me besim dhe duke shpresuar

shpërblimin nga Allahu,

do t’i falen të gjitha

mëkatet e mëparshme.

 

Kush falet në natën e Kadrit

me besim dhe duke shpresuar

nga Allahu, do t’i falen

të gjitha mëkatet e mëparshme”.

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook