01.11.2012

Pse burrat abuzojnë dhe godasin gratë?

“Shumica e lajmeve rreth myslimanëve në Amerikën e Veriut, rrallë shihet të prodhojë një pikëpamje informative. Për më tepër, publikut i janë dhënë doza të dëmshme historish  të bujshme dhe jo përfaqësuese rreth incidenteve...[more]

Category: Familja

17.09.2012

Vizato një ëndërr të bukur për familjen

Këtë temë, unë parapëlqeva ta filloj me një tregim mitologjik. Tregimi ynë bën fjalë për një ishull ku banonte një familje e madhe. Kjo familje, përbëhej nga gjyshër, etër dhe nëna, fëmijë të martuar, nipër dhe mbesa, të rinj dhe...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

13.09.2012

Pesë hapa për edukimin nëpërmjet dashurisë

Lexues i dashur! Pasi kemi folur në shumë artikuj të tjerë mbi nevojat psikologjike të fëmijës dhe rëndësinë e plotësimit të tyre, në këtë artikull do të fokusohemi mbi edukimin e fëmijës nëpërmjet dashurisë, gjë e cila bëhet...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

11.09.2012

Dua të vdes

Jam njëzet e tre vjeçe dhe problem im është më i madh se ç’mund të mendohet. Ndihem shumë e dërmuar, saqë nuk di nga t’ia filloj. Jam shumë e tensionuar dhe në depresion, saqë ndonjëherë dua të vdes dhe të shpëtoj nga ky...[more]

Category: Familja

07.09.2012

Cunami psikologjik - Ndikimi i dhunës në familje

E shtrirë në dysheme, duke ndjerë të ftohtin e pllakave dhe shijen e gjakut në gojën e saj, dalëngadalë Huda filloi të vinte në vete dhe të vetëdijesohej për atë çka i kishte ndodhur. Zëri gjëmues i të shoqit duke bërtitur dhe...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

04.09.2012

Si ta kultivojmë ndjenjën e fesë tek fëmijët tanë?

Pyetja "çfarë t'i mësojmë fëmijës tonë, kur t'ia mësojmë, si t'ia mësojmë dhe kush t'ia mësojë" ka qenë një shqetësim i shumë prindërve dhe edukuesve që në kohët e lashta. Kur pyetja ka të bëjë me çështjet fetare, ajo...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

01.09.2012

Menaxhimi i zemërimit tek fëmijët

Sot fëmijët përballen me shumë lloje presionesh apo stresesh të përditshme. Vetëm të mendosh mbi llojet e imazheve të frikshme ndaj të cilave fëmijët ekspozohen, në lajmet e darkës: trazirat, krimet brenda familjes, të shtëna,...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 43 to 49 out of 107

Oraret e faljes

09/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4905:3812:5316:4419:5621:32

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook