20.06.2012

Enuresis - Urinimi i pavullnetshëm tek fëmijët

Enuresis është term mjekësor që përdoret për urinimin e pavullnetshëm në krevat gjatë gjumit. Enuresis është një problem i kontrollimit të fshikëzës së urinës e cila drejton urinimin gjatë natës, ndërsa fëmija është në gjumë. Kjo...[more]

Category: Familja

21.05.2012

Gënjeshtra tek fëmijët

Gënjeshtra përkufizohet me fjalët:”Diçka e thënë që s'është e vërtetë; pohim që nuk përputhet me të vërtetën, të cilën e di edhe vetë personi që e thotë. Gënjeshtra është një proces falsifikimi i të vërtetës, me qëllim mashtrimi....[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

03.05.2012

Psikologjia e birësimit

Zakonisht, fëmija e porsalindur pritet me gaz e hare, për të ndizen qirinj dhe rrethohet nga të katër anët nga përkujdesja, përkëdheljet e nënës dhe mbikëqyrja e të atit. Ai rritet në një mjedis plot dashuri e dhembshuri, duke...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

09.04.2012

Bashkëshorti emigrant

Martesa është një lidhje e shenjtë mes një burri dhe një gruaje, të cilët jetojnë së bashku nën një strehë dhe që i bashkon ndjenja e dashurisë. Të dy së bashku, ata përshkojnë udhën e jetës, dorë për dore dhe zemër për zemre. Në...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

04.04.2012

25 MËNYRA PËR TRAJTIMIN E HESHTJES BASHKËSHORTORE.

Kur muret e harmonisë midis teje dhe bashkëshortit tënd nisin të shemben njëri pas tjetrit, në vend të tyre mbijnë barrierat dhe hendeqet. Atëherë fjalët fillojnë e pakësohen dhe kujtimet e bukura fillojnë të veniten. Vjen një...[more]

Category: Familja

04.04.2012

Si të sillesh me burrin kokëfortë

Grua e zgjuar është ajo, që di të sillet me të shoqin me mjeshtëri, takt dhe mençuri. Bashkëshorti ideal dhe i kompletuar nuk ekziston. Bashkëshortja duhet të njohë dhe ketë informacion mbi karakteret e personaliteteve të...[more]

Category: Familja

28.02.2012

A stresohen fëmijët?

Të rriturit priren ta shohin botën e fëmijëve po aq sa të lumtur edhe të shkujdesur. Fundja, ata nuk kanë një punë për të ruajtur apo fatura për të paguar, pra, çfarë mund të kenë ata për t’u shqetësuar? Shumë! Edhe fëmijët e...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 57 to 63 out of 107

Oraret e faljes

29/09/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:57 06:2912:3815:5618:3519:56

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook