Oraret e faljes

02/10/2014
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
05:01 06:3312:3715:5218:2919:51

Kujtesë!

Ju urojmë:

Gëzuar Festën e Kurban Bajramit!

Lutje dhe adhurime të pranuara!

---------------------------------

Të nderuar lexues,
Ju kujtojmë me agjërimin e ditës së nesërme
03.10.2014- Dita e Arafatit

Po ashtu ju kujtojmë që data
04.10.2014- Dita e parë e Kurban Bajramit.
Namazi i Bajramit falet në orën 07:32

Në Tiranë ky namaz do të falet në 
bulevardin “Dëshmorët e Kombit”

Ditët e Dhulhixhes

Profeti (a.s.) na mësoi

të agjërojmë në ditën e Arafatit,

(dita e nëntë e muajit hënor Dhulhixhe),

me premtimin se kjo vepër

do të na i fshijë të gjitha gabimet tona,

të vitit të kaluar dhe të atij që do të vijë.

 

Profeti (a.s.) ka thënë:

“Duaja më e mirë është

ajo e Ditës së Arafatit".

Hutbe

Flash is required!

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook