Gjykimi fetar për personin që nuk falet

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kur dikush e ka pyetur Shejh Muhamed Gazalin për gjykimin fetar për atë person që nuk falet, ai është përgjigjur: “Ta marrësh për dore dhe së bashku të falni namazin.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.