Lëngata në Rrugë

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kemi nderin dhe kënaqësinë t`ju njoftojmë se është publikuar libri me titullin “Lëngata në Rrugë”, i shkruar nga Sejjid Muhamed Nuh dhe i përkthyer nga Abedini Musallari, i ndarë në dy vëllime. Ky libër është një vepër e rëndësishme e autorit Sejjid Muhamed Nuh, një intelektual dhe shkrimtar i njohur për kontributin e tij në fushën e shkencave Islame.

Vëllimi i parë i “Lëngata në Rrugë” e shpie lexuesin në një udhëtim të pasur me emocione dhe përvoja të thella njerëzore. Autori, me një gjuhë të veçantë, përshkruan ngjarje dhe momente që përshkruajnë vërtetësinë e jetës dhe të qenies njerëzore. Kjo vepër shquhet për aftësinë e autorit për të kapur thellësinë e mendimeve dhe për të përcjellë mesazhe të forta dhe frymëzuese.

Vëllimi i dytë i “Lëngata në Rrugë” vazhdon të eksplorojë sfidat dhe dilemat e jetës, duke ndërtuar mbi ngjarjet dhe zhvillimet e vëllimit të parë. Përkthimi nga Abedini Musallari sjell një dimension të ri në këtë botim, duke ruajtur shpirtin dhe thellësinë origjinale të tekstit. Ky libër paraqet një kontribut të rëndësishëm në botën e literaturës Islame dhe do t’i ofrojë lexuesit një udhëtim të pasur në botën e fjalës dhe mendimit. Ky libër i veçantë përbën një laborator të vërtetë për identifikimin dhe diagnostikimin e saktë dhe të plotë të lëngatave të rrezikshme dhe shkatërrimtare, që infektojnë në mënyrë të vazhdueshme zemrat dhe shpirtrat e rrugëtarëve drejt Allahut, të cilët i janë bashkangjitur karvanit të profetëve.

Në këtë libër, autori nuk mjaftohet vetëm me evidentimin dhe diagnostikimin e këtyre lëngatave, por parashtron me shumë mjeshtëri edhe mënyrën e kurimit të tyre, si dhe mënjanimin e efekteve të tyre shkatërrimtare për ata, të cilët Allahu i ka nderuar që të jenë në pozitën e misionit profetik: paralajmërimi i njerëzisë se përse duhet të jetojnë si robër të Allahut dhe çfarë i pret tek Allahu i Madhëruar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.