Ligji i gravitetit

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Njëherë e një kohë një grua e pyeti Njutonin: Cili është ligji që ke zbuluar tani së shpejti?

Ligjin e gravitetit – u përgjigj Njutoni.

Po si arrite ta zbulosh atë – e pyeti gruaja?

Po ja, meditova shumë dhe pas shumë e shumë provash dhe eksperimentesh rashë në përfundimin e duhur – u përgjigj Njutoni.

Po edhe unë kam medituar shumë, pas divorcit me bashkëshortin, dhe meditimi i gjatë nuk ka sjellë ndonjë rezultat – tha gruaja?!

Kur ke medituar para apo pas divorcit – e pyeti Njutoni?

Pas divorcit – u përgjigj gruaja.

Në fakt, po të kishte medituar më para, padyshim që edhe ti do të kishe zbuluar një ligj tjetër të gravitetit – u përgjigj Njutoni.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.