Më i mirë, më i ngushtë, më e bukur

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Shoku më i mirë në dynja është Dhikri.

Miku më i ngushtë është Kurani.

Dashuria më e sinqertë është dashuria për hatër të Zotit.

Zemra më e madhe është zemra e besimtarit.

Obligimi më i mirë është namazi.

Shprehja më e bukur është “Nuk ka zot tjetër përveç Allahut dhe Muhamedi është rob dhe i dërguari i Tij.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.