Ndiej edhe ti dhimbje!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Çfarë dobie kam unë duke ndjekur se çfarë po ndodh në Gaza përveçse dhimbjes dhe tronditjes?!

Unë të them:

Ndiej edhe ti dhimbje!

Që të kuptosh se ti vazhdon të jesh musliman.

Ndiej edhe ti dhimbje!

Që të kuptosh se ti je akoma gjallë.

Ndiej edhe ti dhimbje!

Që të kuptosh se ti je akoma njeri.

Ndiej edhe ti dhimbje!

Që të kuptosh se edhe ti je bërë pjesë e kauzës së Palestinës.

Ndiej edhe ti dhimbje!

Për vëllezërit e tu atje që t’i bashkangjitesh atyre në dhimbjen dhe tronditjen që po përjetojnë.

Ndiej edhe ti dhimbje!

Që t’i ndihmosh me ndihma humanitare dhe me lutje.

Ndiej edhe ti dhimbje!

Aq shumë dhe mos pusho! Sepse Umeti ka nevojë për ty.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.