Një përshkrim i mahnitshëm për rrugëtimin e njeriut në këtë botë

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

“Njeriu vjen në këtë botë pa asgjë,
pastaj përpiqet që të arrijë këtu çdo gjë,
në fund le pas vetes çdo gjë,
dhe del nga kjo botë pa asgjë,
ndërsa në botën e ardhshme jep llogari për çdo gjë!”

Autor:  Driton Arifi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.