Ne jemi njerëz të Thirrjes, jo kërkues plaçkash…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

“Ne jemi njerëz të Thirrjes, jo kërkues plaçkash;

Lajmëtar të mëshirës, jo paralajmërues ogurzezë;

Thirrës të paqes, jo altoparlant lufte;

Përkrahës të së vërtetës dhe drejtësisë, jo ndihmës të së kotës dhe zullumit.

Detyra jonë është t’i marrim për dore njerëzit e hutuar drejt udhëzimit të Allahut dhe të krijojmë lidhjen e njeriut me vëllanë e tij njeri!”

Autor: Jusuf Kardavi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.