Ibadetet më të rëndësishme gjatë muajit të Ramazanit

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
 • Agjërimi i të gjithë ditëve të Ramazanit.
 • Falja e namazit në kohën e vet, veçanërisht në xhami.
 • Falja e namazit të teravisë në xhami.
 • Falja e sa më shumë namazeve vullnetare.
 • Leximi dhe meditimi i Kuranit.
 • Dhikri (përmendja e Allahut).
 • Lutja përgjëruese drejtuar Allahut.
 • Dhënia e Zekatit dhe Sadakasë.
 • Shtrimi i një iftari.
 • Falja e namazit të natës në 10 – të ditët e fundit të Ramazanit
 • Përjetimi i natës së Kadrit me sa më shumë ibadete.
 • Itikafi në xhami në 10 – të ditët e fundit të Ramazanit.
 • Kryerja e Umres.
 • Mbajtja dhe ruajtja e lidhjeve farefisnore.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.