Qeni dhe ujku

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Ujku, duke fajësuar qenin tha:
– Kushëri, si i gjete qeniet njerëzore?
* Qeni iu përgjigj: Kur e përçmojnë një të tyre, e quajnë qen!
– Ujku: A i ke ngrënë fëmijët e tyre?
* Qeni: Jo
– Ujku: A i ke tradhtuar?
* Qeni: Jo
– Ujku: A i ke mbrojtur nga sulmet e mia?
* Qeni: Po
– Ujku: Si e quajnë njeriun trim dhe inteligjent?
* Qeni: E quajnë ujk (lavdërim)!
– Ujku: A nuk të kemi këshilluar që në fillim të mbetesh ujk me ne?!!
I vrava fëmijët dhe bagëtinë e tyre… dhe i tradhtova vazhdimisht… ndërsa ata akoma heronjtë e tyre i përshkruajnë si ujk!

“Duhet të mësoni se qeniet njerëzore adhurojnë xhelatin e tyre… dhe fyejnë ata që u janë besnikë!”

Nga arabishtja: Prof. Fadil Hasani

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.