Studiova filloren për të ardhmen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Pastaj më thanë : Studio tetëvjeçaren për të ardhmen ,
Pastaj më thanë : Studio të mesmen për të ardhmen ,
Pastaj më thanë : Studio fakultet, për të ardhmen ,
Pastaj më thanë : punësohu për të ardhmen ,
Pastaj më thanë : Martohu për të ardhmen,
Tani që po shkruaj këtë artikull jam 77 vjeç dhe ende jam në pritje të kësaj të ardhmje !
E ardhmja, nuk është gjë tjetër vetëm se një lecke e kuqe, e vendosur në kokë të një demi, të cilën mundohemi ta arrijmë, dhe nuk do mundemi; sepse e ardhmja nëse e arrin do të bëhet e tashme , dhe e tashmja bëhet e kaluar, dhe pastaj pret një të ardhme të re , , ,
E ardhmja e vërtetë është: Të jetë Allahu i kënaqur prej teje, të shpëtosh prej zjarrit, e të futesh në Xhenet.
Shejh Ali Tantavi -Allahu e mëshiroftë

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mos humbisni asnjë lajm të rëndësishëm. Regjistrohu në buletinin tonë.